Johan de Bot nieuw bestuurslid Koninklijke BLN-Schuttevaer

Johan de Bot zal vanaf heden binnen het Algemeen Bestuur van Koninklijke BLN-Schuttevaer de ledengroep Logistieke dienstverleners droge lading vertegenwoordigen. Het Algemeen Bestuur ging eerder al akkoord met zijn voordracht. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de brancheorganisatie op 10 november stemden ook de leden hiermee in. De Bot volgt hiermee Martin van Dijk op, die begin dit jaar terugtrad als bestuurslid.

De Bot is directeur bij TRABA Logistics BV, een organisatie die multimodaal vervoer tussen de Noordzee en de Zwarte Zee verzorgt.

VSLB
Tijdens de algemene ledenvergadering van VSLB (Vereniging van Scheepsbevrachters en Logistieke Dienstverleners) op 28 september besloten de leden unaniem om De Bot voor te dragen als bestuurslid van BLN-Schuttevaer.

Onder het voorzitterschap van Martin van Dijk trad VSLB toe tot BLN-Schuttevaer op 3 juni 2015. De leden van VSLB zien een actieve rol weggelegd voor de vereniging binnen BLN-Schuttevaer, vooral om het belang van logistieke bedrijven in de binnenvaartsector te benadrukken.