VIDEO: Jubileumeditie MOCE groot succes

Op woensdag 20 april vond de tiende editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) plaats in het WTC Rotterdam. MOCE is hèt platform waar bezoekers zich voorbereiden op hun maritieme en offshore carrière of terecht kunnen voor hun volgende carrièrestap.Tijdens deze jubileumeditie bezochten 4.103 studenten, starters en (young) professionals dit carrière- en netwerkevent.

Maritieme en offshore industrie blijft op zoek naar talent
Young Maritime Representative Dominique Smit tijdens zijn openingsspeech: “We weten allemaal dat er op dit moment een dip is in de maritieme en offshore markt. Maar de bedrijven die in deze dip zitten, zijn hier vandaag wel aanwezig en op zoek naar nieuw talent. Laat je daarom niet afschrikken en volg je passie!” , vertelde Smit enthousiast.

CV-check met advies en Stage Informatiepunt 
Op de MaritiemeVacaturebank.nl Kubus konden bezoekers vragen stellen over het sollicitatieproces en tips krijgen voor een sterk cv. Nieuw dit jaar was het Stage Informatiepunt waar studenten een overzicht kregen van alle stages en onderzoeksopdrachten van de exposanten op MOCE.

Ervaringsdeskundigen aan het woord
Young Maritime Representatives en studenten van ROC Kop van Noord-Holland deelden hun ervaringen en gaven tips en adviezen aan belangstellenden.

Komende zomer wordt de datum voor MOCE2017 bekend gemaakt.