Kaartverkoop excursies Wereldhavendagen maandag van start

Aanstaande maandag 20 augustus start om 12:00 uur de kaartverkoop voor de excursies van de Wereldhavendagen, die op 7, 8 en 9 september plaatsvindt in Rotterdam. De meeste programmaonderdelen van de Wereldhavendagen zijn gratis, maar voor de excursies moet een kaartje gekocht worden. Tekst gaat verder onder de foto.

Wereldhavendagen 2017. Foto: Anne Reitsma.

De Wereldhavendagen is gratis te bezoeken en vindt plaats in het gebied rond beide oevers van de Erasmusbrug. Het grootse maritieme evenement staat dit jaar het thema ‘Energize’. Als een van de grootste havens ter wereld wil Rotterdam een voortrekkersrol vervullen in de energietransitie. Naast de vele activiteiten op de kades van de Wilhelminapier tot aan de Rijnhaven en van het Willemsplein tot aan de Parkkade, kunnen bezoekers vrijwel de hele dag van demonstraties op het water genieten. Voor de allerjongsten is er een kinderplein ingericht.

Tijdens de Wereldhavendagen zijn er een kassa- en infopunten op Katendrecht bij het ss Rotterdam en op de Wilhelminapier ter hoogte van de Rijnhavenbrug. Hier kunnen bezoekers terecht voor de nog beschikbare excursietickets. Online hebben bezoekers nog tot aanvang van de excursie de mogelijkheid om excursietickets te kopen.

Ga voor alle informatie van het evenement en het boeken van excursies naar www.wereldhavendagen.nl.