Kenniswebsite voor Nederlandse logistieke bedrijfsleven

  • binnenland

Op 22 april in de Amsterdam ArenA tijdens het congres van Topsector Logistiek is ‘Holland Logistics Library’ gelanceerd. De Holland Logistics Library is een portal die ontwikkeld is om de internationale positie van het Nederlandse logistieke bedrijfsleven te versterken.

Portal met informatie voor logistieke bedrijven
Op de portal is informatie over logistiek Nederland verzameld en beschikbaar gesteld. Van presentaties, films en beeldmateriaal tot factsheets, regionale informatie en achtergrondrapporten. Naast de al beschikbare informatie die gebruikers kunnen downloaden is er ook ruimte om zelf een bijdrage te leveren aan dit platform.

Alle initiatiefnemers op een rij
De Holland Logistics Library is een initiatief van het Platform Buitenlandpromotie Logistiek van de Topsector Logistiek, waarin zijn vertegenwoordigd Transport en Logistiek Nederland, Netherlands Foreign Investment Agency, Nederland Distributieland, Dinalog, Luchthaven Schiphol, Havenbedrijf Rotterdam, de regio’s en de ministeries van Economische Zaken, Buitenlandse Zaken en Infrastructuur en Milieu. De Holland Logistics Library is ontwikkeld om de internationale toppositie van het Nederlandse logistieke bedrijfsleven te versterken.

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten