Koedood Dieselservice winnaar Scheepsdieselmotorenbranche

  • binnenland

De Nederlandse binnenvaartvloot is de grootste in Europa! En daarnaast hebben we ook een arsenaal aan zeeschepen. En al die schepen moeten worden voorzien van motoren!

Koedood Dieselservice is uitgroepen als winnaar/vertegenwoordiger in de Scheepsdieselmotorenbranche en genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015. De Nominatiecommissie ziet in Koedood Dieselservice een stabiele, vooruitstrevende onderneming die de afgelopen jaren veel succes heeft weten te boeken binnen de markt.

Oordeel Nominatiecommissie:
Koedood Dieselservice valt op bij de nominatiecommissie door de grote mate van duurzaamheid die het bedrijf toepast. Zo hebben ze het eerste bestaande binnenvaartschip ter wereld voorzien van een LNG-GAS motor. En plaatsen ze hybride installaties (Elektrisch/Diesel)in diverse schepen. Ze produceren ook via hun dochterbedrijf Emigreen katalysatoren en roetfilters voor grote scheepsdieselmotoren om de scheepvaart te vergroenen.

Verder valt de professionele werkwijze van het bedrijf op bij de nominatiecommissie .En is zij niets voor niets dé distributeur van Mitsubishi scheepsmotoren in de Benelux. Naast distributeur van Mitsubishi is Koedood officieel dealer van Wärtsilä motoren voor de binnenvaart waardoor het complete leveringspakket van Wärtsilä beschikbaar is voor de Europese binnenvaart.

Mede hierdoor heeft de nominatiecommissie Koedood Dieselservice uitgeroepen als winnaar/vertegenwoordiger in de Scheepsdieselmotorenbranche en komt zij ook in aanmerking voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Over de Nationale Business Succes Award
Sinds 2011 nomineert de Nationale Business Succes Award op basis van strenge selectiecriteria jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. Een onafhankelijke vakjury rijkt vervolgens eens per jaar de Succes Awards uit aan de genomineerde bedrijven die volgens hun een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. De conceptgerechtigde van de NationaleBusiness Succes Award is TV Media Partners.

De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

Koedood Dieselservice bij De Succesfactor: zondag 23 augustus 2015 om 12:55 uur

Related news

List of related news articles