Kom naar het Maritime & Offshore Career Event op 31/05/07 Beurs-WTC Rotterdam

Het gaat goed met het Maritime & Offshore Career Event. Vele bedrijven hebben zich al ingeschreven als exposant en ook met de bezoekersregistratie op www.MaritimeOffshoreCareerEvent.com loopt het goed.

Het Maritime & Offshore Career Event 2007, is de eerste carrièrebeurs totaal gericht op de maritieme en offshore sector. De beste maritieme en offshore werkgevers zullen zich presenteren op donderdag 31 mei 2007 tussen 11.00 en 18.00 uur in het World Trade Center te Rotterdam. Daarnaast vindt je op dit evenement ook stands van maritieme en technische opleidingen en diverse brancheverenigingen.
Dit unieke evenement is bedoeld voor maritieme studenten (varend en niet varend), technische studenten (werktuigbouw, civiel, elektrotechniek, geowetenschappen enz.), studenten van andere relevante studies, maritieme professionals, werkzoekenden, middelbare scholieren, hun ouders en decanen en HR managers.

Gratis Entree
Het bezoeken van het Maritime & Offshore Career Event is voor iedereen gratis. Schrijf je dus snel in via de voorregistratie op www.MaritimeOffshoreCareerEvent.com en maak kans op mooie prijzen.

Het evenement richt zich op alle sectoren uit de maritieme cluster. Tijdens het evenement kan je zo met alle aspecten van de maritieme en offshore wereld kennis maken. Sectorpaviljoenen met daarin werkgevers, opleidingen en brancheverenigingen maken het voor jou als bezoeker overzichtelijk en interessant om per sector kennis op te doen voor jouw ultieme carrière. Tevens zal er een doorlopend programma plaatsvinden met interessante sprekers, presentaties en workshops. Hieronder vind je een overzicht van deelnemers die zich tot nu toe presenteren op het Maritime & Offshore Career Event 2007.

Overzicht deelnemers:
Alewijnse Marine Systems
Alphatron Marine
Amels
Blue Star
Bluewater Energy Services
Bore Shipowners
Koninklijke Boskalis Westminster
Chemgas Shipping
Damen Shiprepair
Damen Shipyards Group
EDS Netherlands
Forexx Company
GB Diving
Gusto MSC
Heerema
Heesen Yachts
Huisman-Itrec
IHC Holland Merwede
Imtech Marine & Offshore
InHolland Delft
IPS Group
ITC Towage
JR Shipping
Jumbo Offshore
Keppel Verolme
Koninklijke Marine
KVNR
Lloyd’s Register
Lowland International
Maritiem Instituut Willem Barentsz
Melles Consult
Oceanwide Netherlands
PD Personeel
Plimsoll Advies Groep
Pon Power
Radio Holland
Rolls Royce Marine Benelux
Rubber Design
Schelde Marinebouw
Sea Trucks Group
Smit
STC B.V.
Stolt Nielsen Transportation Group
TOS Transport & Offshore Services
Van Oord
VBKO
Vripack
Vroon
Wärtsilä Nederland

Wil je meer weten? Surf dan naar: www.MaritimeOffshoreCareerEvent.com

Maritime & Offshore Career Event de carrièrebeurs maritiem & offshore op 31 mei 2007.

Bron: Navingo, 20-03-2007;