Korvet 14 CLR Motorboot van het jaar 2015

  • binnenland

Een onafhankelijke jury, onder voorzitterschap van Hugo van Wieringen heeft tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show de Korvet 14 CLR uitgeroepen tot Motorboot van het Jaar 2015. De Korvet 14 CLR is volgens juryvoorzitter Van Wieringen een goed geslaagde combinatie van een zeewaardig en snel schip met een erg leuke indeling dat mooi is gebouwd.

”Het is natuurlijk geweldig om met je eerste ontwerp een dergelijke prestigieuze prijs te winnen…” zegt Peter Bost directeur van Deep Water Yachts. Behalve de Korvet – een ontwerp van Willem Nieland – is ook het samenwerkingsverband dat de Korvet heeft gebouwd vernieuwend te noemen in de kleine jachtbouw. ”Deze tijd vraagt om een dynamische vorm van ondernemerschap die het mogelijk maakt om flexibel en snel in te kunnen spelen op ontwikkelingen in de markt”….

Het is een pluim voor alle partners van Deep Water Yachts dat dit vernieuwende samenwerkingsverband tot een onderscheidend motorjacht heeft geleid. ”Misschien was dit succes juist mogelijk omdat we een verband van innovatieve en creatieve ondernemers zijn. Ieder met zijn eigen inbreng en interesse waardoor een – volgens de jury – ”out of the box” motorjacht is gecreëerd,” zegt Bost.

Meer… Deep Water Yachts 

 

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten