LED Floodlight voor langere afstanden

  • binnenland

De FL60 Spot beam is de nieuwste toevoeging aan hete FL60 schijnwerper assortiment. Het armatuur is verkrijgbaar als 4-module versie en is de juiste keuze van armatuur voor veeleisende toepassingen waar de verlichting op de langere afstanden is vereist.

Optimaal warmte-management en een laag energieverbruik
Goed warmtemanagement is een beslissende factor in de ontwikkeling van een nieuwe LED-oplossing. Bij de FL60 Spot beam is warmtemanagement als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling, waarbij het armatuur is ontworpen voor gebruik in omgevingstemperaturen variërend van – 30°C tot + 45°C.

Het vrijwel onderhoudsvrije armatuur biedt besparingen in onderhoudsuren. Er is daarnaast tevens sprake van een aanzienlijke besparing op het energieverbruik. Een FL60 schijnwerper verbruikt slechts ca. 25% van de energie benodigd voor een vergelijkbare hogedruk natriumlamp.

Laag gewicht
De FL60 Spot beam is gemaakt van zeewaterbestendig aluminium en voorzien van een roestvrij stalen frame en beugel. De combinatie van deze materialen biedt een solide schijnwerper met een laag gewicht van minder dan 20 kg voor de 4 moduleversie.

Helder licht op commando
De FL60 Spot beam heeft de mogelijkheid om op langere afstanden bepaalde plaatsen aan te lichten. Het armatuur bereikt zelfs nog 200lux op een afstand van 20m. Het licht is zeer helder en is meteen volledig beschikbaar na het inschakelen. Het is de ideale oplossing voor het aanlichten van buitendekken, en in tegenstelling tot conventionele verlichting is er geen sprake van vertraging in de lichtopbouw bij inschakelen.

Meer… Theunissen Technical Trading 

 

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten