LIVE: Talkshows vanaf MOCE2017

MaritiemNieuws.nl gaat drie talkshows live broadcasten vanaf Community Square: ‘Dé plek voor een leuk gesprek’ op het Maritime & Offshore Career Event 2017 (MOCE) op 19 april in het WTC Rotterdam. Aan de hand van panels van professionals wordt er gedurende 30 minuten met het publiek gesproken over trends in de industrie die van invloed kunnen zijn op carrière- en opleidingskansen. Bekijk onderaan op de gezette tijden de talkshows.

Het ‘Community Square’ programma:

11.15 – 11.45 uur            ON AIR: Een duurzame maritieme of offshore carrière
Met ON AIR talkshows wordt tijdens MOCE gesproken over trends in de industrie die van invloed zijn op jouw carrièrekansen. De ochtend ON AIR talkshow staat in het teken van de mogelijke invloed van trends op het gebied van klimaat, energie en milieu op jouw baan- of opleidingskeuze. Hoe maak jij je carrière toekomstbestendig in een wereld gericht op duurzaamheid?

14.00 – 14.30 uur            ON AIR: KI, techniek en jij
Kunnen schepen straks onbemand varen? Bepaalt een robot straks waar je kunt boren naar gas en hoe? Of maakt een robot de onderhoudsplanning van een hele vloot? Tijdens de middag ON AIR talkshow op MOCE wordt erg gediscussieerd over de rol van Kunstmatige Intelligentie (KI) in de maritieme en offshore industrie en de mogelijke invloed op jouw baan- of opleidingskeuze.

15.00 – 15.30 uur            ON AIR: De Noordzee als Energiecentrale!
De Noordzee wordt steeds meer een energiecentrale waar offshore wind en offshore olie en gas met platforms voor de gasproductie, windparken, installaties voor getijdenenergie, algenkweek, elkaar kunnen versterken. Door deze te integreren ontstaat een gekoppeld energiesysteem. Vanuit deze shared services and products wordt de Noordzee als energiegebied verduurzaamd en daalt de kostprijs van hernieuwbare energie. Een voorwaarde is wel dat er geïnvesteerd moet worden.

Meer informatie over de talkshows en wie er komt spreken op Community Square.

Maritime & Offshore Career Event

Waar: WTC Rotterdam

Wanneer: 19 april

Tijd: 10.30 – 18.00 uur

Voorregistratie: https://registration.moce.biz/