Mai Elmar krijgt lintje opgespeld van Aboutaleb

  • binnenland

Op dinsdagochtend kreeg Mai Elmar, directeur van Cruise Port Rotterdam het lintje opgespeld van burgemeester Aboutaleb. Deze Koninklijke onderscheiding kreeg zij voor haar bijzondere activiteiten. Mai Elmar werd in 2004 Havenvrouw van het jaar. Het jaar waarin de Queen Mary II afmeerde aan de Wilhelminakade. Sinds 1999 werkt Mai keihard om cruiserederijen te interesseren voor Rotterdam. In 2005 kwamen er 21 schepen, dit jaar zijn het er 64.

Mai Elmar heeft cruise groot gemaakt voor Rotterdam
Dit jaar is een topjaar met vele rederijen (HAL, AIDA, RCI, Princess, NCL) en de grootste schepen van de wereld die afmeren in Rotterdam. Mai Elmar gaat haar hele leven al de uitdaging aan waar het werk ligt en haar liefde om Rotterdam in de kijker te zetten. Ze was de eerste Chief Marketing Officer van Rotterdam, stad en haven.

De stad en haven staan over de hele wereld als must see te boek
Zij heeft het merkbeleid, de strategie en signatuur van Rotterdam mede vormgegeven. De belangrijkste doelstellingen voor de CMO zijn het versterken van het merk Rotterdam en de vergroting van het imago en de uitstraling van de stad, om daarmee uiteindelijk méér bezoekers, bedrijven, bewoners en studenten naar de stad te trekken. De samenwerking tussen en het inzetten van RotterdamWorldPortWorldCity en Rotterdam. Make it Happen is in alle opzichten gelukt. De stad en haven staan tegenwoordig over de hele wereld als must see te boek.

Related news

List of related news articles