Maritieme sector bijeen tijdens Maritime Awards Gala 2009 op 28 oktober in Rotterdam

Op woensdag 28 oktober 2009 vindt in De Doelen te Rotterdam het vierde Maritime Awards Gala plaats. Vorig jaar werd het evenement door maar liefst 700 personen uit de top van de gehele maritieme industrie, overheid, politiek en pers bijgewoond. Door de grote variëteit aan deelnemende partijen is dit gala een ideale gelegenheid om belangrijke zakenrelaties te ontmoeten.

De volgende prijzen worden tijdens het Maritime Awards Gala uitgereikt:

– de KNVTS Schip van het Jaar Prijs
– de HME Maritime Innovation Award
– de VNSI Timmersprijs
– de HISWA Excellence Award
– de KVNR Shipping Award

Met de bundeling van de prijzen wil de maritieme industrie zijn innovatieve topprestaties in de volle breedte presenteren.

Sponsortafels
Organisaties die geloven in de kracht van de maritieme industrie, zelfs wanneer de wind van richting verandert, zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit grootse gala. Dit kan door één of meer sponsortafels af te nemen. Op deze wijze krijgt u de unieke mogelijkheid het gala met uw relaties bij te wonen. Tevens wordt uw logo op de website www.maritime-awards.nl en tijdens het gala getoond.

Organisatoren
Het Maritime Awards Gala wordt georganiseerd door Scheepsbouw Nederland (Vereniging Holland Marine Equipment en VNSI), de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied (KNVTS), HISWA Vereniging en de Koninklijke Vereniging Nederlandse Reders (KVNR). Deze vijf organisaties werken nauw samen met de Stichting Ondersteuningsfonds Nationaal Instituut voor Scheepvaart en Scheepsbouw (NISS).

Bron: Scheepsbouw Nederland, 26-03-2009;