Maritime Awards Gala 2019 inschrijvingen gestart

Maritieme professionals, politici en pers vieren op maandag 4 november 2019 het innovatieve vermogen van de maritieme sector. Op dit Maritime Awards Gala worden vijf prestigieuze ‘Maritime Awards’ uitgereikt. Ook u of jij kan deze avond op het podium staan en kans maken op één van deze Awards. Aanmelden voor de Maritime Awards is vanaf nu mogelijk.

Maritime Awards

Reders, scheepswerven, toeleveranciers, studenten en ontwerpers komen voor een Award in aanmerking wanneer ze hun meerwaarde voor de Nederlandse maritieme wereld hebben aangetoond of een inspirerend voorbeeld van innovatiekracht binnen de sector zijn. Klik op de naam van één van onderstaande Maritime Awards voor meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden.
Maritime Innovation Award, bedoeld voor bedrijven in de maritieme- en offshore toeleveringsindustrie met een innovatief product, proces of dienst. Inschrijving sluit op maandag 8 april.
• Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar, wordt toegekend aan een in Nederland ontworpen en (af)gebouwd schip. Inschrijving sluit op vrijdag 19 april.
Maritime Designer Award, voor jonge maritieme ontwerpers met een vernieuwende aanpak. Inschrijving sluit op vrijdag 7 juni.
Maritime RNLN van Hengel-Spengler Award, voor de beste operationele innovatie, bedacht door studenten tot 35 jaar. Inschrijving sluit op vrijdag 21 juni.
Maritime KVNR Shipping Award, wegens een vernieuwde opzet van de Maritime KVNR Shipping Award zijn nog niet alle details bekend. Vanaf 15 april is de webpagina over deze prijs bijgewerkt.

Stichting Maritime Awards Gala

Het gala wordt georganiseerd door Stichting Maritime Awards Gala. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine, Nederland Maritiem Land en het NISS vertegenwoordigd.

Maritime Awards Gala tijdens Maritime Week

Het Maritime Awards Gala vindt plaats tijdens de Maritime Week van 2 tot en met 9 november 2019. www.maritime-awards.nl