Maritime Innovation Experience op 15 november 2018

Ook aankomend schooljaar wordt weer een Maritime Innovation Experience georganiseerd op donderdag 15 november. Het evenement dat jongeren op een informele en toegankelijke manier in aanraking  brengt met maritieme innovaties en maritieme bedrijven. De Maritime Innovation Experience richt zich op mbo en hbo studenten die een technische opleiding volgen. Voor maritieme werkgevers snijdt het mes aan twee kanten; zij kunnen innovatievragen neerleggen bij onderwijsinstellingen en leggen contacten met toekomstige vakmensen en professionals. 

Project partners
De Maritime Innovation Experience wordt georganiseerd door het RDM Centre of Expertise, Centrum voor Innovatief Vakmanschap Maritiem (Da Vinci College en STC-group), InnovationQuarter, TKI Wind op Zee en Netherlands Maritime Technology. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door het samenwerkingsverband Maritime Delta.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Sanne de Vleeschhouwer ([email protected]), Innovation Manager bij Netherlands Maritime Technology.