Master Classes op Offshore Energy Exhibition & Conference

Interesse in de visie van Léon Overdulve, CEO van OOS International of Adrian Cretoiu, Managing Director West Europe, Schlumberger? Nu is je kans, tijdens de Master Classes op de Offshore Energy Exhibition & Conference gaan zij spreken over hun eigen visie en leiderschap.   

Léon Overdulve, CEO van OOS International, gaat op dinsdag 10 oktober de sessie leiden met als thema ‘The key components of successful and strategic collaboration’ (De belangrijkste componenten van een succesvolle en strategische samenwerking).

Adrian Cretoiu, Managing Director West Europe, Schlumberger, gaat op woensdag 11 oktober een sessie leiden met als thema ‘The promise of geothermal – what’s in it for oil & gas companies?’

De Master Classes zijn bedoeld voor laatstejaars studenten, starters en young professionals onder de 35 jaar. Tijdens de Master Classes kunnen de jonge talenten in de offshore olie- en gasindustrie en in de energie industrie samen komen om informatie, ideeën en ervaringen, zowel technisch als niet-technisch uit te wisselen in een informele sfeer.

Wil je in aanmerking komen voor deelname aan de Master Classes? Registreren kan op de site van Offshore Energy Exhibiton & Conference, registration.offshore-energy.biz.