MeeMaken BV neemt Kenz Figee Group over

De Kenz Figee Group is voor 85% overgenomen door het investeringsbedrijf MeeMaken BV van Natasja Sesink en Roderik van Seumeren. De overige 15% blijft in handen van het management van Kenz Figee. ‘We kennen Kenz Figee van vroeger’, vertelt Van Seumeren (49) aan het fd, oud-ceo van hijs- en zwaartransportbedrijf Mammoet. Gezien de leeftijd van de eigenaar (achter in de zestig) vermoedden ze dat hij wellicht een verkoop zou overwegen. ‘We hebben gewoon gebeld. Daarna was het als een verkering. Aan, uit, toch weer proberen. En dan de stap wagen als er van beide kanten het volle vertrouwen is.’

Kenz Figee verklaard dat ze zijn erg blij met deze overname niet alleen vanwege de lange termijn visie van MeeMaken BV, maar ook omdat ze geloven in de synergie met de andere bedrijven binnen de groep. Robert de Rijcke, commercieel directeur van Kenz Figee Groep: “Wij geloven dat MeeMaken BV ons naar het volgende professioneel niveau gaat tillen.”

Van Seumeren en Sesink zullen op dagelijkse basis met het huidige management werken om het succes van Kenz nog meer te verhogen.