MeeMaken BV neemt meerderheidsbelang in Blue Offshore

MeeMaken BV is meerderheidsaandeelhouder geworden van de Blue Offshore groep. De overige aandelen blijven in handen van het management van Blue Offshore. Blue Offshore levert modulaire draaitafels en tensioners voor offshore installatie, transport en opslag van inter-array kabels, exportkabels, hydraulische leidingen en flexibele pijpleidingen, zowel in de olie & gas industrie als in de duurzame energiesector op zee.

Foto, Blue Offshore
Foto, Blue Offshore

MeeMaken BV, onder leiding van Natasja Sesink en Roderik van Seumeren, gaat samen met het management van Blue Offshore werken aan het succes van Blue Offshore, met de wens deze nog meer te laten groeien. Blue Offshore kan commerciële, technische en financiële ondersteuning verwachten van de MeeMaken groep.

Blue Offshore is blij met de ontwikkeling. Directeur Evert-Jan van Wijk: “Tot nu toe zijn we in staat geweest om Blue Offshore uit te bouwen tot wat het nu is: een prachtige organisatie die stevig en duurzaam in de markt staat. Het werd tijd voor de volgende fase en daar hoort een andere aandeelhouder bij. Deze heb ik gevonden in MeeMaken BV. De visie van MeeMaken BV past bij die van Blue Offshore. De synergie met de andere bedrijven binnen de groep en het brede netwerk van de groep bieden veel perspectief en dit zal ons naar het volgende professionele niveau gaan tillen.” Van Wijk blijft directeur van het bedrijf dat in Den Haag gevestigd is.

Over MeeMaken BV

MeeMaken BV is een actieve participatiemaatschappij met een groot wereldwijd netwerk en een portfolio van dienstverlenende bedrijven voor de offshore-energiesector. De MeeMaken groep bestaat uit Selmers, Eager.one, Kenz-Figee, Alltec Lifting Systems, BeOne Development, eWorks en LiftWerx.