Navingo Career

Jouw vernieuwde platform voor vacatures en nieuws uit de sector.

Memorandum of Understanding biedt mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven tijdens Energy Show

Ierland heeft recentelijk een ‘memorandum of understanding’ ondertekend voor de export van windenergie naar Groot-Brittannië. Door deze ontwikkeling ontstaan er kansen voor Nederlandse wind- en oceaanenergie bedrijven in Ierland. Ierse bedrijven zijn enthousiast om contact te leggen met buitenlandse bedrijven.

Een mogelijkheid voor Nederlandse bedrijven om in contact te komen met Ierse bedrijven is de Energy Show in Dublin die plaats op 10 en 11 april 2013 in Dublin. De Energy Show is dé grootste vakbeurs op het gebied van duurzame energie in Ierland.

Op het evenement zullen er Onder andere duurzame energieleveranciers aanwezig zijn. Zij presenteren hier de nieuwste innovatieve producten en diensten uit de sector.

Delen van het evenement bestaat uit, ‘Product van het Jaar’ awards, seminars en vele mogelijkheden om te netwerken. De Energy Show zal een ‘Product van het Jaar’ award uitreiken. Tevens zijn er seminars en netwerkmogelijkheden. Toegang tot de show is gratis. Het bijwonen van een seminar kost 70 euro.

Meer… SEAI