Midas van Noort: Uitblinker Scheepvaart en Transport College

Midas van Noort

Allround Operationeel Technicus Midas van Noort neemt namens het Scheepvaart en Transport College deel aan de landelijke verkiezing MBO Uitblinker van het jaar. Samen met 44 MBO’ers uit het hele land strijdt hij om de titel MBO Uitblinker 2014. Midas (19) volgt zijn opleiding in Brielle en is door het STC genomineerd omdat hij een perfecte ambassadeur is voor de opleiding, zijn toekomstige beroep en de sector.

MBO Uitblinkersverkiezing
De MBO Uitblinker verkiezing is een landelijk initiatief van de MBO Raad. De MBO Raad wil met deze verkiezing positieve aandacht genereren voor de MBO-sector op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Naast het STC hebben nog 43 andere scholen een uitblinker genomineerd. Tot en met 2 oktober a.s. kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete Uitblinker.

Stemmen op Midas kan via: https://www.ditismbo.nl/uitblinkers/2014/midas-van-noort. Op 9 oktober a.s. wordt bekendgemaakt welke MBO’er zich MBO Uitblinker van het jaar mag noemen. STC-kandidaat Angelique Vreugdenhil wist vorig jaar door te dringen tot de top vier.

Sterkte kandidaat
Midas is gemotiveerd, prettig in de omgang en serieus in de opleiding. Hij zet vaak een stapje harder en bedenkt graag hoe dingen sneller of handiger kunnen. Midas is een echte techneut, maar wel een met sterke communicatieve vaardigheden. Hij is moeiteloos in staat om technisch lastige onderwerpen te vertalen naar voor iedereen begrijpelijke materie. Na zijn stage bij Sulzer bewees hij een meer dan volwaardige gesprekspartner te zijn voor zijn school. Met de ervaring die hij had opgedaan bij zijn stagebedrijf ging hij met vakdocenten in gesprek om die ervaringen te delen en tips te geven hoe de inhoud van zijn schoolvakken nog beter kan aansluiten bij de praktijk van zijn stagebedrijf.

Meer… STC-Group 

Related news

List of related news articles