MoreThanBoats: watersport- en lifestyle Event op Marina Muiderzand

MoreThanBoats is een gratis toegankelijk lifestyle event voor (watersport)liefhebbers, dat dit jaar voor de 4e keer wordt georganiseerd door Thuishavens.nl op Marina Muiderzand in Almere. Het evenement vindt plaats op 12 & 13 september tussen 10:00 en 17:00 uur.

De insteek van de beurs is een leuk en compleet dagje uit voor het hele gezin. Het event vindt niet plaats in een grote hal maar lekker buiten in de zon met zeil- en motorjachten, stands, kookdemonstraties, muziek, kunst, kinderattracties en diverse (watersport)activiteiten voor jong en oud. Kortom: MoreThanBoats is bedoeld voor iedereen die van het leven geniet en eens wat anders wil ervaren!

Nieuw bij deze editie van MoreThanBoats is – naast Lifestyle en Watersport – het thema ‘Food’. Dit is onder andere terug te vinden op het strand, waar de mannen van BBQ Bastards zorgen voor heerlijk eten van de barbecue. Daarnaast worden er kookdemonstraties gegeven, is er een wijnproeverij en zijn er verschillende (watersport)activiteiten voor alle leeftijden. Zo kun je proefvaren in diverse boten, suppen en catamaran varen. Liever op het land blijven? Dan behoort een potje beachvolley of beachsoccer tot de mogelijkheden. De kids kunnen ondertussen hun energie kwijt bij het (bungee) trampolinespringen. Ieder zijn ding!

Meer… MoreThanBoats

Related news

List of related news articles