Nationale Botenbeurs 2009

De eerste editie van de Nationale Botenbeurs vindt op 12, 13 en 14 juni 2009 plaats op de historische Oude Rijkswerf Willemsoord in Den Helder. Tijdens de drie dagen durende beurs, die als onderdeel van de Watersportdagen Willemsoord- Den Helder wordt georganiseerd, wordt een divers aanbod nieuwe en gebruikte boten aangeboden.

Te land en ter zee
Gedurende de beurs exposeren jachtmakelaars, boteneigenaren, distributeurs en toeleveranciers hun producten en boten. Hiervoor is op verschillende manieren expositieruimte beschikbaar gesteld. Binnen in de historische hallen kunnen uiteenlopende watersport artikelen en accessoires geëxposeerd worden. Daarnaast is er een outdoor expositie voor boten op trailers en biedt de Nationale Botenbeurs 2009 zo’n 200 ligplaatsen voor exposanten in de nieuwe jachthaven van Willemsoord.

Veiling
Tijdens een unieke veiling, die op zondag om 16.00 uur plaatsvindt en waar scherpe aanbiedingen onder de hamer komen, kunnen bezoekers hun slag slaan en wordt de mogelijkheid geboden om direct tot verkopen te komen. Deelname aan de veiling is geheel vrijblijvend. De veiling wordt op basis van “no cure, no pay” aangeboden aan de exposanten van de Nationale Botenbeurs 2009.

Watersportdagen Willemsoord- Den Helder
De Nationale Botenbeurs is een onderdeel van de Watersportdagen Willemsoord- Den Helder.

Programma
Vrijdag 12 juni 11.00 uur Beurs open – 21.00 uur Beurs sluit
Zaterdag 13 juni 11.00 uur Beurs open – 21.00 uur Beurs sluit
Zondag 14 juni 11.00 uur Beurs open – 16.00 uur Veiling – 18.00 uur Beurs sluit

Bezoek de website
Bezoekers worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van Nationale Botenbeurs 2009 via de website www.nationalebotenbeurs.nl

Informatie bedrijven
Nationale Botenbeurs 2009 is een initiatief van Navingo BV (o.a. MaritiemeVacaturebank.nl en de Maritime & Offshore Career Events in Rotterdam) in samenwerking met Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Willemsoord BV in Den Helder.

Bron: Navingo BV, 07-04-2009;