Registreren voor het Navingo Career Event

Op zoek naar een baan? Meer weten over jouw toekomstige werkgever? Registreer nu en bezoek de aangepaste editie van het Navingo Career Event! Op 27 en 28 oktober 2020 maak je kennis met werkgevers uit de maritieme, offshore en energie sector. Ontdek de arbeidsmogelijkheden bij deze bedrijven, laat je inspireren door interessante verhalen van medewerkers en bekijk de talkshows en showcases in het gecombineerde online programma.

Navingo Career Event

Al veertien jaar lang is het Navingo Career Event (NCE) het grootste Europese carrière evenement gericht op de maritieme, offshore en energie industrie.

Vanwege de corona virus ontwikkelingen, is besloten om het event op 27 en 28 oktober grotendeels digitaal te laten plaatsvinden. Vanaf de bank, je keukentafel of je bureau kun je deelnemen aan de sessies, gesprekken en presentaties. Deze sessies worden live gestreamed vanaf RAI Amsterdam en kunnen bekeken worden vanaf ons online Digitale Event Platform. Door jezelf gratis te registreren voor het event krijg je toegang tot bedrijven, recruiters, talkshows en meer.

Laat je inspireren!

Vanuit de aangepaste opzet krijg je als bezoeker van het Navingo Career Event naast carrièremogelijkheden een goede indruk van de gehele offshore energie industrie. Een dynamische wereld waar geen dag hetzelfde is, of je nu werkt in engineering, verkoop, HR, IT, research of anders.

Gecombineerd met het programma van Offshore Energy ontdek je de nationale en internationale uitdagingen waar bedrijven zich mee bezig houden en aan werken. Oplossingen vinden en deze tot uitvoering brengen is wat deze industrie zo interessant maakt.

Het programma wordt live gestreamed vanaf RAI Amsterdam en is in het Engels te volgen. Het programma zit vol met interactieve talkshows, bedrijfspresentaties en opties om in contact te komen met hun ambassadeurs die klaarstaan om je vertellen over projecten, bedrijfscultuur, persoonlijke groei en natuurlijk de laatste vacatures.

Offshore Energy

Offshore Energy is een succesvol internationaal B2B event voor de Offshore, Energie en Renewables industrie. Net als NCE vindt het op 27 en 28 oktober deels digitaal, deels op locatie plaats. Het programma van Offshore Energy wordt gecombineerd met het programma van het Navingo Career Event.

Offshore Energy is een platform waar de gehele offshore energy community samenkomt. Offshore Energy combineert events, nieuws, print en online publicaties, informatie en meer. Online heeft het platform een totaal van meer dan 440.000 maandelijkse online users, 581.000 social followers en maar liefst 118.000 nieuwsbrief inschrijvers. Tijdens het event worden de laatste innovaties, de nieuwste producten en diensten gepresenteerd door de bedrijven uit de industrie. Als geregistreerde bezoeker van het Navingo Career Event heb je nu dus de unieke kans om je aan te sluiten bij dit gecombineerde programma.

Banen

De wereldwijde arbeidsmarkt is momenteel erg turbulent; een situatie die is ontstaan uit de coronavirus pandemie. Bedrijven in de gehele maritieme, offshore en energie sector ervaren een grote omslag in hun bedrijfsplannen en hebben hun arbeidsstrategie opnieuw moeten bepalen. Natuurlijk heeft dit druk gezet op de arbeidsmarkt, soms met een neerwaarts effect, soms opwaarts. Hoe dan ook, het event biedt jou vele mogelijkheden.

Of je nu werkzoekende bent en op zoek naar je nieuwe baan, een student die meer wil weten over je opties na het afstuderen of een (young) professional die de carrièremogelijkheden bekijkt, het Navingo Career Event heeft een omvattende lijst mensen, bedrijven en digitale plekken bijeen gebracht waar je blij van wordt. Kun je niet wachten? Bekijk dan de banen op NavingoCareer.com.

Programma

Het programma vindt op beide dagen plaats. Je ontmoet de werkgevers en bedrijven uit de nationale en internationale maritieme, offshore en energiesector. Het programma bestaat uit:

Showcases van bedrijven

Showcases zijn presentaties die gegeven worden door werkgevers en bedrijven uit de industrie. Ze vertellen hierin waar hun bedrijf voor staat en wat het werkzoekenden te bieden heeft. Daarnaast kun je showcases bijwonen van bedrijven in de offshore energie sector die hun nieuwste innovaties presenteren.

Live talkshows

De talkshows behandelden actuele onderwerpen in de maritieme, offshore en energiesector. Verschillende deskundige sprekers nemen deel en discussiëren onder leiding van een ervaren moderator. Na elke talkshow is er de mogelijkheid voor deelnemers om vragen te stellen en elkaar digitaal te ontmoeten.

Bekijk ook de talkshow: Human Capital in the Energy Transition. De energietransitie is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Om dit te bereiken moet er worden geïnvesteerd, in technologieën gericht op duurzaamheid, infrastructuur en natuurlijk human capital. Een talkshow over de kansen van de energietransitie.

Offshore Energy Talks

Tijdens de Offshore Energy Talks presenteren experts inzichten in de verschillende aspecten van de offshore energie industrie. Naderhand is er de mogelijkheid om elkaar digitaal te ontmoeten en vragen te stellen.

Offshore Energy Best Innovation Award

Bekijk de uitreiking van de Best Innovation in Offshore Energy Award op 27 oktober.

De nominatie is gebaseerd op 3 factoren die de energietransitie versnellen: 1) Het belang van innovatie bij het behalen van doelen. 2) De prestaties van nieuw talent in de offshore energie industrie. 3). Het belang van het effectief onder de aandacht brengen van prestaties in de industrie.

What’s next?

Na 27 en 28 oktober volgen meer Navingo Career events gedurende het jaar. Elk event gaat over een specifiek thema. Je kunt je (gratis) aansluiten bij een of meer van deze events en geïnformeerd worden over de thema’s die jou interesseren (voorbeelden van thema’s zijn: jouw studierichting, de sector waarin je werkt of wilt werken, of de bedrijven waarin je geïnteresseerd bent die meedoen).

Door deel te nemen aan deze thematische events ontmoet je de bedrijven die specifiek op zoek zijn naar jouw profiel. Dit betekent een nog betere match!

Door je te registreren voor het Navingo Career Event in oktober, wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de komende thematische events. De sessies worden in een online omgeving of op locatie gehouden.

Matchmaking

Navingo Career biedt een matchmakingprogramma dat beschikbaar is per november 2020. Deze functie maakt het mogelijk voor bedrijven en werkzoekenden om online afspraken te maken voor een virtuele 1-op-1 kennismaking.

Het matchmaking systeem werkt met de laatste technologie zodat het matchen plaatsvindt op basis van jouw unieke profiel. Door de informatie in te vullen tijdens je registratie voor het Navingo Career Event, wordt jouw profiel gematched met bedrijven die op zoek zijn naar jouw kwalificaties. De informatie die je invult bestaat uit: de sector waarin je werkzaam bent, op welk carrière niveau je je bevindt, wat voor baan je interesse heeft, etc.

Je kunt deelnemen aan het matchmaking programma door je te registreren voor het Navingo Career Event 2020. Na registratie ontvang je een e-mail die je toegang geeft tot het systeem.

Als je klaar bent, kun je:

  • Afspraken inplannen met bedrijven die jij interessant vindt
  • Uitgenodigd worden voor een virtuele ontmoeting door bedrijven die geïnteresseerd zijn in jou
  • Interessante bedrijven als favoriet opslaan
  • Agenda met gemaakte afspraken bijhouden

Hoe deelnemen aan het Navingo Career Event?

Registreer je gratis voor het Navingo Career Event 2020. Je krijgt in je e-mail een link toegestuurd die je toegang geeft tot het Navingo Career Event. Bezoek NCE en maak gebruik van alles dat het programma je biedt – wordt geïnformeerd, ontmoet bedrijven, vind banen en ga netwerken. En als extra onderdeel krijg je ook toegang tot Offshore Energy! Volg het gecombineerde programma op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober Registreer je en we zien je dan!

Foto: Online carrierekeuzes