Navingo Maritime & Offshore Career Event 2009

3e Navingo Maritime & Offshore Career Event 2009
Voor de derde keer organiseert Navingo BV (o.a. MaritiemeVacaturebank.nl) het Maritime & Offshore Career Event. De grootste beurs voor carrière, werk en opleiding in de sector wordt gehouden in het Beurs- WTC te Rotterdam en is inmiddels niet meer weg te denken uit de maritieme arbeidsmarkt.

Succes
Op 16 april 2008 vond het evenement voor de tweede keer plaats. Na de eerste editie in 2007 was de beursvloer in 2008 voller dan ooit. De beursvloer bevatte maar liefst 50% meer stands ten opzichte van 2007 en mocht meer dan 2300 bezoekers verwelkomen. Een stijging van bijna meer dan 1000 bezoekers na de eerste editie. Bijna 150 top bedrijven en meer dan 600 HR-managers en medewerkers uit de verschillende maritieme en offshore sectoren vertegenwoordigden de industrie en de carrièremogelijkheden die de cluster te bieden heeft. Naast bedrijven waren ook opleidingsinstituten en brancheverenigingen aanwezig.

8 april 2009
De 3e editie heeft een gevarieerd programma. Zo vindt onder andere het interactieve seminar ‘Shore Support, Breken met Tradities’ plaats, onderdeel van het innovatieproject Shore Support uitgevoerd door Holland Marine Equipment BV. Ook worden er verschillende inhoudelijke technische en nautische lezingen gegeven en zullen verschillende exposanten bedrijfspresentaties verzorgen. Navingo BV verwacht op dit moment een gelijk aantal exposanten als in 2008. Qua bezoekers wordt er een lichte stijging ten opzichte van voorgaande edities verwacht.

Kortom, voor een ieder die aan de slag wil in deze bloeiende sector biedt het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2009 een unieke gelegenheid om te netwerken. De openingstijden van het event zijn 11.00 -19.00 uur. Hierdoor hebben bezoekers de mogelijkheid om ook na werktijd, school of college langs te komen en misschien wel hun toekomstige werkgever te ontmoeten.

Website
Bezoekers worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2009 via de website www.maritimeoffshorecareerevent.com. Hier vindt men de exposantenlijst, het complete programma overzicht met lezingen en bedrijfspresentaties, een film- en foto-impressie van de 2008 editie, mogelijkheden tot voorregistratie en de beursplattegrond. De entree van de beurs is gratis!

Promotiecampagne
Ter promotie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event wordt een uitgebreide cross media campagne ingezet, bestaande uit o.a. een print en online campagne en promotieteams op opleidingsinstituten.

Wil je meer weten over carrièremogelijkheden in deze veelzijdige sector? Heb je ambities en wil je verder? Kom dan langs op 8 april 2009!

woensdag 8 april 2009, 11:00-19:00 uur
Beurs- WTC Rotterdam

Bron: Navingo, 06-02-2009;