Navingo Maritime & Offshore Career Event 2009

3e Navingo Maritime & Offshore Career Event 2009
Op 8 april 2009 vindt het 3e Navingo Maritime & Offshore Career Event plaats. De grootste beurs voor carrière, werk en opleiding in de sector wordt gehouden in het Beurs- WTC te Rotterdam en is inmiddels niet meer weg te denken uit de maritieme arbeidsmarkt.

Succes
Op 16 april 2008 vond het evenement voor de tweede keer plaats. Na de eerste editie in 2007 was de beursvloer in 2008 voller dan ooit. De beursvloer bevatte maar liefst 50% meer stands ten opzichte van 2007 en mocht meer dan 2300 bezoekers verwelkomen. Een stijging van bijna meer dan 1000 bezoekers na de eerste editie. Bijna 150 top bedrijven en meer dan 600 HR-managers en medewerkers uit de verschillende maritieme en offshore sectoren vertegenwoordigden de industrie en de carrièremogelijkheden die de cluster te bieden heeft. Naast bedrijven waren ook opleidingsinstituten en brancheverenigingen aanwezig.

8 april 2009
De 3e editie biedt de bezoekers meer exposanten, meer bedrijfspresentaties, lezingen en workshops. Kortom, voor een ieder die aan de slag wil in deze bloeiende sector biedt het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2009 een unieke gelegenheid om te netwerken. De openingstijden van het event zijn 11.00 -19.00 uur. Hierdoor hebben bezoekers de mogelijkheid om ook na werktijd, school of college langs te komen en misschien wel hun toekomstige werkgever te ontmoeten.

Website
Vanaf de eerste week van januari 2009 worden bezoekers op de hoogte gehouden via www.maritimeoffshorecareerevent.com. Hier vindt men informatie over het event, een foto-impressie van voorgaande jaren en de mogelijkheid tot voorregistratie. De entree van de beurs is gratis!

Promotiecampagne
Ter promotie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event wordt een uitgebreide cross media campagne ingezet, bestaande uit o.a. een print en online campagne en promotieteams op opleidingsinstituten.

Wil je meer weten over carrièremogelijkheden in deze veelzijdige sector? Heb je ambities en wil je verder? Kom dan langs op 8 april 2009!

Bron: Navingo, 07-01-2009;