Navingo Maritime & Offshore Career Event 2010

Vandaag opent het Beurs- WTC te Rotterdam van 11.00 tot 19.00 uur haar deuren voor de 4e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event. De grootste carrièrebeurs in de Nederlandse maritieme cluster is inmiddels niet meer weg te denken uit de arbeidsmarkt. Dit jaar staat de beurs in het teken van de aantrekkende arbeidsmarkt.

Om 11.30 uur zal financieel directeur van het Havenbedrijf Rotterdam N.V. Thessa Menssen het Navingo Maritime & Offshore Career Event officieel openen. De opening vindt plaats in de Rotterdam Hall van het Beurs- WTC te Rotterdam.

Vandaag, 28 april 2010, laten meer dan 110 rederijen, toeleveranciers, scheepsbouwers, brancheverenigingen en andere maritieme bedrijven en opleidingsinstituten de bezoekers kennis maken met hun carrière- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast biedt het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2010 ook dit jaar weer een gevarieerd programma.

Programma
Tussen 11.30 uur en 15.30 uur verzorgen diverse exposanten bedrijfspresentaties in Leeuwen Room 1 en 2. Daarnaast kunnen bezoekers tussen 11.30 uur en 16.00 uur diverse presentaties over actuele projecten uit de maritieme en offshore sector bijwonen in de KIVI NIRIA/MOCE Kubus, welke zich in de Exchange Hall bevindt. Afsluitend vindt hier om 16.30 uur de CEO Borrel plaats, die wordt geopend door Jan Dekker, President van KIVI NIRIA. Bezoekers, die advies willen over solliciteren en hun cv, kunnen de hele dag terecht bij de MaritiemeVacaturebank.nl-Kubus.

Netwerkborrel
Geen carrièrebeurs zonder afsluitende borrel! Terwijl de beurs tot 19.00 uur doorloopt, gaat vanaf 17.30 uur de netwerkborrel van start. Gedurende anderhalf uur is er tijd om met een drankje na te praten over de dag en ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk kan men in ontspannen sfeer ook een gesprek aanknopen met werkgevers en werknemers van interessante bedrijven. In voorgaande jaren zijn er diverse nieuwe arbeidsrelaties ontstaan.

Bezoekers
Afgelopen jaar bezochten 2814 studenten en (young) professionals het Navingo Maritime & Offshore Career Event. Navingo BV verwacht qua bezoekers een stijging ten opzichte van voorgaande editie.

Kortom, voor een ieder die aan de slag wil in deze interessante sector biedt het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2010 een unieke gelegenheid om te netwerken. De openingstijden van het evenement zijn 11.00 -19.00 uur. Hierdoor hebben bezoekers de mogelijkheid om ook na werktijd, school of college langs te komen en misschien wel hun toekomstige werkgever te ontmoeten.

Website
Bezoekers worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2010 via de website www.maritimeoffshorecareerevent.com. Hier vindt men de exposantenlijst, het complete programma overzicht met lezingen en bedrijfspresentaties, een foto-impressie van de 2009-editie, mogelijkheden tot voorregistratie en de beursplattegrond. De entree van de beurs is gratis!

Wil je meer weten over carrièremogelijkheden in deze veelzijdige sector? Heb je ambities en wil je verder? Kom dan langs op 28 april 2010!

Bron: www.maritimeoffshorecareerevent.nl, 28-04-2010;