Netherlands Maritime Technology, één naam voor het netwerk van werven, toeleveranciers en dienstverleners

NMT logo-HR

Op 8 mei is Netherlands Maritime Technology tijdens de Openbare Ledenvergadering feestelijk gelanceerd. De nieuwe naam creëert duidelijkheid, leidt tot verdere synergie en doet beter recht aan het technologische en innovatieve karakter van de leden. Ruim 230 leden en relaties woonden de lancering bij Damen Shipyards in Gorinchem bij.


lanceringsfilm van Netherlands Maritime Technology

Van 8 merken naar 1 identiteit
Netherlands Maritime Technology vervangt de volgende merken: Scheepsbouw Nederland, Holland Shipbuilding Association, Vereniging Holland Marine Equipment, VNSI, HME BV, HME Singapore en CMTI. Tevens zal de vereniging de internationale branding Maritime by Holland niet meer hanteren, maar profileert zij zich internationaal ook als Netherlands Maritime Technology. De officiële internationale lancering vindt plaats tijdens SMM in Hamburg (9 t/m 12 september 2014).

Dit is Netherlands Maritime Technology
Netherlands Maritime Technology is een hecht en succesvol netwerk van werven, toeleveranciers en dienstverleners. Zij maken gezamenlijk het onmogelijke mogelijk, overal ter wereld en onder welke omstandigheden dan ook. Op maritiem-technologisch gebied gaan deze bedrijven, groot en klein, altijd een stap verder op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

Vanuit een gezamenlijke passie en trots voor de sector stroopt de gehele bureauorganisatie achter Netherlands Maritime Technology graag de mouwen op om het netwerk op allerlei wijzen te faciliteren. Netherlands Maritime Technology behartigt de belangen van het netwerk, biedt professionele ondersteuning bij projecten en voert onafhankelijke onderzoeken uit. Netherlands Maritime Technology focust zich specifiek op de thema’s Trade, Innovation en Human Capital.

Samen zorgen we ervoor dat de Nederlandse maritiem-technologische sector een sterke, vooroplopende sector blijft die meespeelt op wereldniveau.

Member logo
Netherlands Maritime Technology kent lidmaatschappen voor werven, toeleveranciers en dienstverleners. Tevens behoort een lidmaatschap van Netherlands Maritime Technology Singapore Branch tot de mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie over de lidmaatschappen. Leden ontvangen een vernieuwd lidmaatschapscertificaat en kunnen het speciale member logo hanteren in hun uitingen.

Contactgegevens
Het bezoek- en postadres blijven ongewijzigd, net als het telefoon- en faxnummer. De mailadressen zijn wel veranderd, te weten achternaam @maritimetechnology.nl en [email protected]. De nieuwe domeinnaam is www.maritimetechnology.nl.