Nieuw contract MirTac na succesvolle audits en efficiëntie bij Jack-Up Barge

  • offshore energie

Jack-Up Barge sluit nieuwe contracten af met MirTac voor consultancy en Star IPS implementatie voor 4 locaties: 1 monohull en 3 modular self elevating platforms. De opdracht omvat business consulting om de organisatie van de ‘kantoor-platform’ processen te optimaliseren, de vertaling van de dagelijkse praktijk in de Star IPS software en het opzetten van alle benodigde documentatie, onderhoud en de administratie aan boord.

Ronald Schukking, Managing Director, Jack-Up Barge, zegt: “De gezamenlijke inzet en het teamwork in de afgelopen jaren met onze business partner MirTac heeft geleid tot een verhoogde efficiency en een zeer professionele organisatie. Gestructureerde processen, juist onderhouden, bewaakt en gemanaged, zijn de basis voor onze compliance met ISM/ISPS maar ook, erg recent, met strenge klant audits. Kort geleden, hebben we een positieve audit afgerond met onze klant Hochtief. Dit alles geeft ons een goede basis voor groei.”

Barend Tooten, Managing Director MirTac, reageert: “We zijn erg blij met de resultaten voor Jack-Up Barge. Ons partnership werkt alleen maar zo effectief door het sterke gezamenlijke commitment. Jack-Up Barge is een innovatieve, strategische én praktische organisatie die weet wat essentieel is om succesvol te zijn. We kijken er naar uit om onze relatie te vervolgen en Jack-Up Barge te helpen groeien.´

Over Jack-Up Barge
Jack-Up Barge is een bekende producent en leverancier van standaard en modulaire self-elevating platforms voor de offshore industrie. Jack-Up Barge heeft Star IPS (incl.Vessel Administration) geïmplementeerd in een betrekkelijk korte tijd. Met dit Fleet Management systeem voldoet Jack-Up Barge aan de ISM-en ISPS regelgeving en beheert zij inkoop, magazijn, bemanningsbevoegdheden, documenten en haar onderhoudsorganisatie.

Over MirTac
MirTac is een no-nonsense consultancy bedrijf met een sterke achtergrond in de maritieme industrie. Mirtac levert praktische en bewezen fleet management oplossingen aan scheepseigenaren, charterers en ship/rig managers. De Star Software wordt gebruikt aan boord van schepen, rederijkantoren en olieplatforms, wereldwijd gelinkt. MirTac is sterk in maintenance, quality assurance, safety & environment processen, spare parts management & purchasing, crew management.

Meer… Mirtac

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten