Nieuw offshore-evenement in Den Helder op 4 juni 2015

  • binnenland

Tijdens de eerste editie van het jaarlijks terugkerende evenement North Sea Offshore, op 4 juni, staat Den Helder even als ‘offshorehoofdstad’  van Nederland centraal.  Gedurende het (inter)nationale evenement kunnen deelnemers zich oriënteren op de kansen en uitdagingen in deze sector en kennismaken met de offshore-industrie uit de regio. Den Helder is de logistieke offshore HUB voor de exploitatie en het beheer van olie- en gasinstallaties in de zuidelijke Noordzee.

“De offshore-industrie is samen met de Koninklijke Marine  de belangrijkste motor van de economie van Den Helder en Noord-Holland Noord. Met dit eerste evenement willen we ervoor zorgen dat Den Helder stevig op de kaart komt als hét logistieke middelpunt van de offshore-industrie in de zuidelijke Noordzee-regio. Ik ben trots op alle kennis en ontwikkelingen van deze veelbelovende industrie in onze stad”, aldus Piet-Hein Kolff van Port of Den Helder, een van de initiatiefnemers van North Sea Offshore.

Het programma
In de ochtend van 4 juni openen diverse bedrijven uit de Kop van Noord-Holland hun deuren voor deelnemers aan het evenement. Tijdens het middagprogramma in Den Helder komen verschillende sprekers aan bod uit de top van de offshore-industrie, waaronder Ante Frens, asset manager Offshore bij de Nederlandse Aardolie Maatschappij en Eric Wesselman, management consultant olie en gas bij KPMG. Toponderneemster Annemarie van Gaal vat de middag samen en sluit het evenement af.

Initiatiefnemers
Het offshore-evenement vindt plaats in de Dukdalf, op de voormalige Rijkswerf Willemsoord. North Sea Offshore is op initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN), Port of Den Helder, Den Helder Airport, en Haven- en scheepvaartvereniging Den Helder (HSV)  georganiseerd.

Meer…  www.northseaoffshore.nl

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten