Nieuw Rotterdams advocatenkantoor voor de haven en industrie

Vanuit een gedeelde ambitie zijn Robert van ’t Zelfde, Jitteke Blussé van Oud-Alblas, Richard van ’t Zelfde, Cherry Almeida en Daan Komen op 1 januari 2019 Caland Advocaten gestart. Met een Rotterdamse mentaliteit adviseren en procederen de specialisten van Caland Advocaten in zaken over de haven en handel.

Het kantoor wordt gehouden in het Caland Huis in het historische Scheepvaartkwartier aan de Willemskade in Rotterdam, direct aan de Nieuwe Maas en op een steenworp afstand van de Erasmusbrug.

Caland Advocaten
Robert van ’t Zelfde, Jitteke Blussé van Oud-Alblas,
Cherry Almeida, Richard van ’t Zelfde en Daan Komen. Foto, Caland Advoc
aten

De expertise van het nieuwe kantoor beperkt zich niet tot de civielrechtelijke kant van de maritieme en commerciële (internationale) handelspraktijk, maar strekt zich ook uit tot de bestuursrechtelijke kant daarvan.

Zowel voor traditionele ‘natte’ zaken, handelsdisputen en gerelateerde
verzekeringskwesties, als voor vergunningen en milieuvraagstukken kunnen de cliënten bij Caland Advocaten terecht.

Vanaf het eerste moment wist de sector Caland Advocaten te vinden. Nu ook met overheidsrechtelijke vraagstukken die spelen in en rondom de haven. De wens om de partijen die binnen de sector opereren zo goed en breed mogelijk van dienst te zijn, heeft de advocaten van Caland Advocaten bij elkaar gebracht. De ambitie om hun kennis, netwerken en praktijken te combineren heeft vervolgens geleid tot de oprichting van Caland Advocaten.