Nieuwe Career Update: Slimmer, sneller en efficiënter

Lees in de nieuwste ‘Career Update’ alles over technologische ontwikkelingen en nieuwe technieken. “De technische industrie heeft een ongelooflijk groot en interessant toekomstperspectief”

Career Update: Slimmer, sneller en efficienter.

We leven in een digitale wereld. Zowel op het werk als privé zijn we verworven met de mogelijkheden die digitalisering ons brengt. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. In de nieuwe Career Update duiken wij in de wereld van technologische ontwikkelingen en nieuwe technieken.

Goed geschoold technisch personeel is cruciaal
Nieuwe technieken, materialen en apparaten komen beschikbaar waardoor wij slimmer, sneller en efficiënter te werk kunnen gaan. Alleen staan we wel voor een uitdaging. Willen we blijven profiteren van deze technologische mogelijkheden om tot nieuwe technieken te komen, is goed geschoold technisch personeel cruciaal.

In gesprek met starters en doorgewinterde professionals
In deze Career Update gaan wij in gesprek met de directeur van technisch opleider ROVC over de vele kansen voor technici. Verder komen zowel starters als doorgewinterde professionals aan het woord die door middel van technologie nieuwe technieken mogelijk hebben weten te maken. “We profiteren dat computers steeds slimmer en sneller worden”, aldus Léon Seijbel van IHC MTI. Waar velen vooral de kansen zien en deze nieuwe technieken omarmen, zijn er ook wat sceptische geluiden. Gaan deze ontwikkelingen onze banen overnemen?

Up-to-date blijven?
Career Update houdt lezers op de hoogte van de laatste (carrière)ontwikkelingen in de industrie. Schrijf je in op careerupdate.maritiemevacaturebank.nl en ontvang de Career Update in je mailbox.