Nieuwe coördinator nieuw [email protected]

  • binnenland

HME heeft de uitvoerende werkzaamheden voor het Platform [email protected] uitbesteed aan de heer Ron Vollenga van Outsource-IT Management. HME blijft de eigenaar van het Platform, Ron Vollenga zal de activiteiten en evenementen namens HME coördineren.

Platform [email protected]
Het Platform [email protected] stimuleert transparantie in de maritieme broadband markt en wil het gebruik van broadband aan boord van schepen bevorderen. Het platform houdt bijeenkomsten waarbij naast marktontwikkelingen, zaken rondom maritieme broadband communicatie besproken worden.

[email protected] is een initiatief van HME uit 2007 en is begonnen als een gesubsidieerd project voor Nederlandse rederijen en toeleveranciers. Inmiddels is het succesvolle project omgezet in een platform waar zowel Nederlandse als internationale scheepvaartbedrijven en toeleveranciers bij betrokken zijn.

Outsource IT-Management is vanaf de projectfase reeds betrokken bij [email protected] Het bedrijf biedt maritieme bedrijven consultancy diensten op gebied van maritieme ICT, inclusief broadband verbindingen en projectmanagement diensten.

Lees verderHME

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten