Nieuwe directeur voor Rotterdam Port Promotion Council

  • binnenland

Albert Straatman (58) start op 1 april 2017 als directeur van Rotterdam Port Promotion Council (RPPC). Dit werd op 22 maart bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse RPPC Havendiner in de Rotterdamse Maassilo. Albert Straatman is de opvolger van Marjolein Warburg. Zij was 13 jaar directeur van RPPC en is in maart aan de slag gegaan als commercieel directeur van Zeeland Seaports.

In de afgelopen twintig jaar is Straatman als interim-manager werkzaam geweest bij veel verschillende bedrijven. Door de diverse projecten die hij met zijn bedrijf The Missing Link B.V. heeft aangepakt voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt, beschikt hij over ruime ervaring op het gebied van projectmanagement, strategie, commercie, marketing en communicatie.

Emile Hoogsteden, directeur Containers, Breakbulk & Logistics van het Havenbedrijf Rotterdam: “De juiste man op de juiste plaats om RPPC succesvol een nieuwe fase in te leiden.”

Over RPPC
RPPC is promotor van het Rotterdamse havenbedrijfsleven en brengt het havenbedrijfsleven in contact met internationale klanten. Zij organiseren promotieactiviteiten en hebben de website Rotterdam Port Connector.

 

Photo:

Related news

List of related news articles