Nieuwe general manager Cathodic Protection & MGPS MME Group

MME Group heeft Martijn Blansjaar MscBA aangesteld als General Manager voor de Cathodic Protection & MGPS Division. Dit bedrijfsonderdeel houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren en onderhouden van opofferanodes, Impressed Current Cathodic Protection (ICCP) en Impressed Current Anti-Fouling (ICAF) systemen. Corrosie-engineering en -consultancy zijn ook belangrijke activiteiten. Het wereldwijde klantenbestand komt voornamelijk uit de scheepvaart, offshore olie- en gas, offshore wind, megajachtbouw en civiele techniek. Martijn is in januari 2018 bij MME Group in dienst gekomen.

Martijn brengt bijna 20 jaar ervaring mee in operationeel en verandermanagement in de elektrotechnische branche binnen de maritieme en offshore-industrie. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor de reorganisatie van het Roemeense filiaal van de Nederlandse leverancier van elektrotechnische diensten en systemen Eekels Technology B.V.

In zijn rol van General Manager van de Cathodic Protection & MGPS Division zal hij zich concentreren op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en het projectmanagement. Blansjaar legt uit: “MME Group is actief in markten die zeer veeleisend zijn, maar die tegelijkertijd ook veel potentieel hebben. Mijn persoonlijke uitdaging is ervoor te zorgen dat de divisie in staat is te voldoen aan de toekomstige vraag in groeimarkten zoals offshore wind.”