Nieuwe groepsdirecteur Offshore Energy divisie bij Boskalis

Boskalis heeft Bram Gräber benoemd tot groepsdirecteur Maritime Services voor de Offshore Energy divisie. De heer Gräber wordt binnen Boskalis verantwoordelijk voor de maritieme diensten vanuit de divisie offshore, waaronder heavy marine transport en subsea services. De heer Gräber volgt per 1 juni 2016 de heer Frank Verhoeven op in verband met zijn pensionering. 

Peter Berdowski, CEO Boskalis: “Wij zijn erg enthousiast over de komst van Bram. Zijn uitgebreide vrachtervaring en succesvolle staat van dienst in een kapitaalintensieve industrie en turbulente markt zullen van grote toegevoegde waarde zijn voor onze maritieme dienstverlening. Ik wens hem veel succes als eindverantwoordelijke van dit groeiende onderdeel van de groep.”

De heer Gräber is lange tijd werkzaam geweest bij KLM en brengt een schat aan ervaring met zich mee op het gebied van logistiek en vracht. In zijn laatste rol als EVP Air France KLM, Cargo en Transavia, was hij commercieel verantwoordelijk voor de activiteiten van de luchtvaartmaatschappij op het gebied van mondiale vracht met een focus op herstructurering en herpositionering in een turbulente markt alsmede de strategische ontwikkeling van Transavia. De heer Gräber heeft medicijnen gestudeerd en heeft een MBA van RSM Erasmus Rotterdam.

Meer… Boskalis