Navingo Career

Jouw vernieuwde platform voor vacatures en nieuws uit de sector.

Nieuwe opzet marine servicecontracten

PonCat

Pon Power introduceert ‘Service Levels’, een nieuwe opzet van de servicecontracten. Deze nieuwe opzet zal een helder overzicht bieden in het brede service-aanbod van Pon Power en draagt bij aan het optimaliseren van de bedrijfsvoering van haar klanten.

De verschillende service levels zijn: Flex, Control, Performance en Total Care. Waar het Flex-contract uitgaat van basis onderhoud, biedt het Total Care-contract het meest uitgebreide servicecontract, waarbij het operationeel management door Pon Power uit handen wordt genomen.

Waar de servicebehoefte van de klant ook ligt, het uitgangspunt voor Pon power is altijd hetzelfde: de motoren tegen zo laag mogelijke kosten in goede conditie houden, zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid van de installatie om zo bij te dragen aan het succes van haar klanten.

De introductie van de service levels past geheel in het gedachtegoed van Pon Power: investeren in lange termijn relaties met haar klanten en door het delen van kennis en expertise wil Pon Power de bedrijfsvoering van haar klanten optimaliseren.

Meer…  Pon Power service levels