Nieuwe organisatie specialiseert zich voor Mobil smeermiddelen in de binnenvaartsector

Veranderende marktomstandigheden heeft ExxonMobil Petroleum & Chemical BVBA laten besluiten het marktsegment `Binnenvaart in Nederland` toe te vertouwen aan OS Marine C.V.

Na een intensieve branchestudie, waarbij vele kandidaten betrokken zijn geweest, is unaniem gekozen voor OS Marine. OS Marine is een organisatie die opgericht is om Mobil merksmeermiddelen te leveren ten behoeve van de binnenvaartsector. Gezien de achtergrond, kennis en ervaring van de OS Marine is de verwachting van ExxonMobil dat er nu een periode van optimale service en stabiliteit aantreedt qua verkoop van Mobil merksmeermiddelen.

Os Marine is een zelfstandige oliespecialist voor de maritieme sector die als strategisch distributeur ExxonMobil smeerolieproducten verkoopt. Een flexibele organisatie die de producten en kennis van ´s werelds grootste oliemaatschappij levert. Mobil producten vormen een geweldig brede range aan topproducten met specifieke toepassingen voor de meest uiteenlopende behoefte.

Deze jonge organisatie zal zich op professionele wijze, met de bijbehorende service, de binnenvaartsector voorzien van Mobil merksmeermiddelen .

Bron: Binnenvaart Business, 29-08-2007;