Nominaties Conny van Rietschoten Trofee 2015

  • binnenland

Op dinsdag 1 december 2015 wordt de Conny van Rietschoten Trofee aan de Zeiler van het Jaar uitgereikt in de Passenger Terminal Amsterdam tijdens het Zeiler van het Jaar feest. Helden uit de zeilsport worden hier in het zonnetje gezet en Degene die de meest opmerkelijke prestatie heeft geleverd in de zeilsport.

De afgelopen maanden hebben zeilers hun helden kunnen nomineren voor verschillende categorieën. Naast de felbegeerde Van Rietschoten Trofee, kozen zeilers het jeugdtalent voor de Flyer Trofee. De jury heeft voor beide trofeeën twee kandidaten geselecteerd:

De nominaties zijn:
Conny van Rietschoten Trofee
Bouwe Bekking
Rutger van Schaardenburg

Flyer Trofee
Maxime Jonker
Sil Hoekstra

Op deze avond wordt ook de Maas Trofee uitgereikt aan de vrijwilliger(s) die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de zeilsport.

Coach van het Jaar en de Mediaprijs
Vorig jaar heeft het Watersportverbond de Coach van het Jaar en de Mediaprijs geïntroduceerd. Op deze manier worden ook de mensen achter de sporters en de sport in het zonnetje gezet. Pim Stumpel was de eerste die de prijs voor Coach van het Jaar mocht ontvangen als coach van de Optimisten Kernploeg. NOS mannen Ayolt Kloosterboer en Roy Tular ontvingen de Mediaprijs voor hun verslaglegging van het WK in Santander.

Dit jaar zijn Anje-Marijcke van Boxtel en Jacco Koops de kanshebbers op de Coach prijs, Stefan Coppers en Eric van Staten maken kans op de Mediaprijs. Genodigden kunnen op de avond zelf nog hun stem uitbrengen op hun favoriet middels een fysieke stembus.

Related news

List of related news articles