North Sea Offshore in Den Helder: alles over de offshore van morgen

Op donderdag 6 juni vindt de 5e editie van North Sea Offshore (NSO) plaats in Den Helder. NSO is een plek om kennis op te doen over de toekomst van offshore energie en om nieuwe contacten te leggen. Het ochtendprogramma bestaat uit bedrijfsbezoeken en in de middag delen experts hun visie over de nieuwe energie mix in theater De Kampanje in Den helder.

NSO 2018 in Theater De Kampanje in Den Helder.

Den Helder is ruim 40 jaar een gevestigde hub voor de olie- en gasindustrie waar 99 procent van alle platforms in dit deel van de Noordzee wordt onderhouden vanuit Den Helder.

NSO kent traditiegetrouw een ochtend- en een middagprogramma. De dag start met bedrijfsbezoeken bij onder andere Energy & Health Campus (ECN), de Kustwacht en het marine terrein. Tijdens het middagprogramma delen experts hun visie op de transitie naar een nieuwe energie mix. De hele dag wordt ondersteund en gedragen door North Sea Energy Gateway (NSEG). NSEG is het offshore service- en logistiek centrum van de Centrale en Zuidelijke Noordzee in Nederland. De dag wordt gezamenlijk afgesloten met een informele borrel

Bedrijfsbezoek Damen tijdens NSO.

Deelname en meer informatie

Ga voor deelname en meer informatie naar www.northseaoffshore.com of neem contact op met Anna-Linde Drost, 010 2092 600, [email protected]

NSO wordt georganiseerd in opdracht van de partners van North Sea Energy Gateway; Port of Den Helder, Den Helder Airport, HSV en Ontwikkelingsbedrijf NHN. Uitvoerend producent is Navingo.