Norwegian Cruise Line meest toonaangevende cruise-line van Europa

Norwegian Cruise Line is tijdens de uitreiking van de jaarlijkse World Travel Awards in Athene uitgeroepen tot ‘Europe’s Leading Cruise Line’. Het is de elfde keer op rij dat de cruiserederij deze award is toegekend, waarbij Norwegian Cruise Line negen andere vooraanstaande cruisemaatschappijen achter zich laat. 

De World Travel Awards worden sinds 1993 hoog gewaardeerd door bedrijven en organisaties die actief zijn in de internationale reis- en toerisme-industrie. De jaarlijkse prijzen worden toegekend op basis van de stemmen van duizenden reis- en toerisme professionals uit de hele wereld die hiermee hun waardering uitspreken over de service en producten van reisorganisaties.

De zestien schepen van Norwegian Cruise Line varen een divers aanbod van routes, van de Caribbean tot het Panamakanaal, Europa, Zuid-Amerika en de Middellandse Zee, of in Australië en het Verre Oosten. Op alle reizen is Norwegian’s exclusieve ‘Premium All Inclusive’-concept van toepassing, waarmee de passagiers gebruik maken van een brede selectie van alcoholische en non-alchoholische dranken, speciale koffies tijdens de maaltijden, fooien en 60 minuten gratis Wifi die zijn inbegrepen in het tarief.

Foto: Karen Sequeira van Norwegian Cruise Line ontvangt Europe’s Leading Cruise Line Award van Graham Cooke, oprichter van World Travel Awards