Offshore Energy 2016: registreer nu!

De registratie van Offshore Energy Exhibition & Conference 2016 is nu open. Offshore Energy conference is een jaarlijks evenement dat inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste internationale conferenties waar alle facetten van de offshore energy sector aan bod komen. Met ruim 11.500 offshore professionals en meer dan 650 deelnemende bedrijven belooft het weer een geweldig evenement te worden 24, 25 en 26 oktober. 

Zowel de exploratie en productie van de conventionele energiebronnen zoals olie & gas, als duurzame energiebronnen zoals offshore wind en marine energy staan tijdens Offshore Energy 2016 centraal. Duurzame energie speelt een belangrijke rol tijdens OEEC 2016 en daarom is het de ideale plek om nieuwe inzichten te vergaren over de toekomst van energie.

Offshore Energy Exhibition & Conference 2016:

  • Beurs in 4 hallen in Amsterdam RAI
  • Conferentieprogramma met meer dan 80 sprekers waarvan de grootste spelers uit de industrie
  • Driedaags conferentieprogramma met keynotes, technische sessies, masterclasses, de Marine Energy Event en de Offshore WIND Conference.

Offshore Energy conference heeft dit jaar als thema ‘Entering a new era’
Het thema komt terug in het 3-daagse conferentieprogramma waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • subsea processing & infrastructure
  • decommissioning
  • knowledge management
  • asset integrity
  • Iran
  • LNG
  • ‘optimizing value by building alliances across the E&P chain’

Offshore WIND Conference – Reaching potential oktober
Duurzame energie speelt een steeds grotere rol op OEEC en dit wordt daarom de 7e editie van de Offshore WIND Conference. De Offshore WIND Conference vindt plaats op 24 en 25 oktober als onderdeel van Offshore Energy 2016. De voorzitter van de Offshore WIND Conference 2016 is Stephen Bolton, Operations Director bij Bibby Marine Services. Naast de Offshore WIND Conference vindt de Ocean Thermal Energy Conversion (OTEC) Symposium plaats op 26 oktober evenals het Marine Energy Event, in samenwerking met EWA.

Iraans paviljoen is nieuw dit jaar
Een nieuwe ontwikkeling dit jaar is de aanwezigheid van Iraanse bedrijven die zich op het Iraanse paviljoen presenteren. OEEC 2016 organiseert samen met CBC Oil & Gas verschillende activiteiten om Iraanse bedrijven met de internationale energie-industrie in contact te brengen. Daarnaast wordt er een speciale technische sessie over Iran georganiseerd waar onder andere de ontwikkelingen in de Iraanse olie-industrie zullen worden besproken.

Je kunt je nu registreren voor Offshore Energy 2016 op www.offshore-energy.biz.