Offshore Independents verhuist naar Rotterdam

Offshore Independents is per 28 april naar het centrum van Rotterdam verhuisd. Het bedrijf heeft zich op de Noordsingel gevestigd. Offshore Independents is een snelgroeiende organisatie en deze locatie biedt de mogelijkheid om uit te breiden.

Offshore Independents is een consultancy en ingenieursbureau dat zich richt op de offshore olie en gas industrie. Het is daarom een logische stap om naar de internationale haven en industriestad Rotterdam te verhuizen. De stad biedt veel mogelijkheden aan de offshore industrie.

Het nieuwe kantoor bevindt zich in het Oude Noorden van Rotterdam. De verhuizing is een weloverwogen beslissing. “Dit kantoor is een positieve en inspirerende werkplek. Bovendien biedt deze locatie ons de ruimte om te groeien,” aldus Managing Director Lonneke Holierhoek.

Offshore Independents’ nieuwe onderkomen is gevestigd in het voormalig gerechtshof, een monumentaal pand. Het onpartijdige karakter van het gerechtshof past goed bij de kernwaarde van de organisatie, namelijk onafhankelijkheid. Offshore Independents is niet gelieerd aan bepaalde aannemers of leveranciers. Zusterbedrijf Windependents, gericht op de duurzame energiesector, is tegelijkertijd met Offshore Independents meeverhuisd.

Offshore Independents, opgericht in 2010, is een specialist in de offshore olie en gas industrie. De organisatie slaat een brug tussen de kennis en het uitvoeren van olie en gas subsea-installaties. Andere diensten die Offshore Independents aanbiedt zijn onder andere project management, marktanalyses en ondersteuning in inkoop, aanbesteding en het opstellen van contracten.