Open Dag KM Yachtbuilders 2014

KMYachtbuildersOpenDag2014

Van 48 tot 66 voet
Eeuwe Kooi, directeur en eigenaar K&M: “Wanneer is onze Open Dag interessant voor u? Als u van plan bent om een zeiljacht op maat te laten bouwen. Als u interesse heeft in aluminium custom en polyester semi-custom jachten. Maar ook als u ‘gewoon’ zeilliefhebber bent.”

“De aanwezige schepen geven een goed beeld van wat wij als werf doen. Niet alleen de aluminium Bestevaer en Stadtship schepen, maar ook bijvoorbeeld de Bestewind 50, het polyster zusje van de Bestevaer, is een schip dat wij bouwen. De beide Bestewinds die aanwezig zijn, zijn zelfs te koop!”

“Erg blij zijn we met de komst van Jimmy Cornell. Deze ‘living legend’ zal twee lezingen geven over zijn reizen naar koude gebieden aan boord van zijn aluminium jacht. Voor vragen over de ARC of andere cruises welke hij organiseert kunt u bij hem terecht in zijn Cornell Corner voor en na de lezingen.”

“Natuurlijk kunt u ons ook op een andere dag bezoeken, maar tijdens de Open Dag kunt u veel jachten tegelijkertijd bezichtigen. Elk jaar meren eigenaren van een K&M jacht aan in Makkum. Jachten, die normaal gesproken fraaie tochten aan het zeilen zijn. Met zo veel schepen naast elkaar, kunt u goed zien, hoe elke eigenaar zijn eigen keuzes heeft gemaakt. Om het beeld van uw ideale schip compleet te krijgen, is het goed om veel verschillende schepen te bekijken en alles op te schrijven wat u beslist wel (en niet) wilt.”, legt Eeuwe uit.

Meer… KM Yachtbuilders 

Related news

List of related news articles