Oxalex biedt een totaal oplossing voor de chartervaart

Het vinden van een geschikt schip voor een dagje uit is tegenwoordig een ware crime. Door de stortvloed aan informatie op het internet is het voor velen lastig om gericht te zoeken naar een passend schip.

Ondanks fikse investeringen in goede websites en internetreclame vinden aanvragers en aanbieders elkaar nauwelijks. Dit wordt veroorzaakt doordat niemand door de bomen het bos nog ziet. Zonde van al die investeringen!

Vertical-website Onlinezeilen.nl biedt bezoekers veel gebruikersgemak. Alle schepen worden op 1 pagina getoond, wat heeft geleid tot vele positieve reacties van bezoekers, zij kunnen gemakkelijk verschillende schepen met elkaar vergelijken.

Oxalex is eigenaar en tevens ontwikkelaar van verschillende reserveringsplatforms. Deze platforms bieden de mogelijkheid om te zoeken op diverse real-time data (onder andere beschikbaarheid, prijzen, faciliteiten, etc). Verschillende schepen kunnen zo eenvoudig met elkaar vergeleken worden, waardoor bezoekers zonder al te veel zoekwerk het best passende schip kunnen boeken.

Naast een reserveringsplatform voor de schepenbranche biedt Oxalex ook een White Label variant, deze is zeer geschikt voor het gebruik in andere branches.

Voor de toekomst verwacht Oxalex dat steeds meer schippers de vele voordelen van onze reserveringsplatforms zullen inzien. Meer en meer schepen zullen zich aansluiten, waardoor een uitgebreider assortiment aan schepen gepresenteerd kan worden. Hiermee kunnen onze (affiliate-) sitepartners meer boekingen voor schepen binnen halen.

Bron: Online Zeilen.nl, 07-12-2009;