Oxalex vaart volle kracht vooruit

Consumenten en bedrijven regelen steeds vaker online hun vakanties en evenementen. Omdat vrijetijdsbesteding steeds belangrijker is geworden, is online zoeken en boeken niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven!

Allround schepenverhuur Oxalex is eigenaar van diverse online reserveringsplatforms. Deze reserveringsplatforms zijn volledig geautomatiseerd, waardoor het gehele proces, vanaf het zoeken van een geschikt schip tot en met de facturering, volledig geautomatiseerd en online verloopt. Het is het enige complete reserveringssysteem dat online beschikbaar is voor de gehele chartervloot! Deze totaaloplossing kent geen exclusiviteitregeling en werkt bovendien op basis van ‘No cure No pay’.

Oxalex wil innoverend en vooruitstrevend blijven. Voor eigenaar Alex van Klaveren was het dan ook onmogelijk om tijdens de wintermaanden stil te zitten. Hij laat een onafhankelijke stichting op richten, welke de stroom van chartergelden zal beheren en waarborgen. Daarnaast hebben zijn programmeurs een nieuw reserveringssysteem ontwikkeld, welke geavanceerder en gebruiksvriendelijker is dan de vorige versie.

Aangezien met de lancering van versie 4.0 ook internationaal de interesse gewekt is, zijn de platforms in meerdere talen beschikbaar gemaakt. Zo hoopt Oxalex ook internationaal succesvol en toonaangevend te worden.

Momenteel zijn de programmeurs nog druk bezig een ‘white label’ te ontwikkelen van het systeem, zodat het ook voor charterkantoren en rederijen mogelijk wordt om zich volledig te automatiseren.

Ter promotie heeft het team van Oxalex op Boat Dusseldorf gestaan, de grootste watersportbeurs van Europa. Vele nieuwe contacten zijn gelegd, meerdere schepen hebben zich aangesloten en hoewel Boat Dusseldorf geen vakantiebeurs is, zijn er ook aanvragen en reserveringen gedaan.

Oxalex ziet het nieuwe vaarseizoen zonnig tegemoet!

Bron: Oxalex, 11-02-2010;