Pantos Logistics opent een 20.000 m2 logistiek centrum in Rotterdam

Pantos Logistics Logistics Center

Pantos Logistics, een uitgebreide logistieke dienstverlener met meer dan 180 logistieke netwerken over de hele wereld, is van plan haar zaken in Europa op het gebied van Logistiek & Warehousing te versterken.

Het bedrijf heeft een magazijn van 20.000 m2 verworven op een 34.300 m2 terrein in de Rotterdamse haven (Maasvlakte), Europa’s grootste handelshaven en toegangspoort. Het bedrijf is van plan haar activiteiten op het gebied van Logistiek & Warehousing uit te breiden door middel van de aansturing van het nieuwe magazijn dat, samen met de distributie-activiteiten, gericht is op de Europese markt.

Pantos Logistics biedt gedifferentieerde, concurrerende warehouse operatie- en distributiediensten in combinatie met de nodige know-how en ervaring. Deze kennis heeft het bedrijf opgedaan door het bedienen van verschillende, in Europa gelegen distributiecentra, inclusief elektronische componenten distributiecentra en auto-onderdelen distributiecentra.

Het bedrijf stuurt momenteel een totaal van negentig logistieke centra over de hele wereld aan, waaronder elf in Europa. Tevens is het bedrijf eigenaar van de lokale netwerken in grote Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Polen, evenals Turkije

Meer… Pantos Logistics