Pon Power en Bolier tekenen contract Cat® en MaK motoren met Van Oord

Pon Power  Bolier - Van Oord

De Nederlandse Caterpillar® dealer Pon Power en MaK dealer voor de Benelux, Bolier, hebben onlangs met de internationale aannemer van bagger, waterbouwkundig en offshoreprojecten Van Oord een driejarig contract afgesloten. Hierbij gaan de twee Pon bedrijven de komende drie jaar onderhoud- en reparatie werkzaamheden voor alle Cat en MaK motoren uitvoeren die dienst doen in de uitgebreide vloot van Van Oord.

Efficiëntie en minder uitstoot
“Het belangrijkste resultaat van deze overeenkomst is dat efficiënter onderhoud mogelijk wordt gemaakt. Het is onze doelstelling om de technische prestaties van de motoren te verbeteren en de onderhoudsplanning te optimaliseren. Dit zal onder andere resulteren in een lager energieverbruik en minder uitstoot. Reductie van CO2 en SOx is van cruciaal belang en Van Oord heeft zich gecommitteerd om daaraan een wezenlijke bijdrage te leveren. De overeenkomst weerspiegelt de focus van Van Oord op duurzaamheid van de vloot,” zegt Jaap de Jong, Director Ship Management.

“De ondertekening van dit contract is in lijn met de servicestrategie van Pon. Wij houden Cat en MaK motoren in topconditie tegen zo laag mogelijke kosten, zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid van de installatie om zo bij te dragen aan het succes van onze klanten. De samenwerking met Van Oord sluit naadloos aan op het gedachtegoed van Pon, investeren in lange termijn relaties met onze klanten, door het delen van kennis en expertise om zo de continuïteit te waarborgen.” vertelt Eric Kraan, Senior Vice President Pon Power Group

Meer… Pon Power en Bolier