Pon Power vestiging in Eemshaven

  • binnenland

Pon Power mag vanaf vandaag ook Eemshaven tot haar servicevestigingen rekenen. De officiële dealer van Caterpillar® motoren heeft daarnaast recentelijk ook een servicevestiging in Maasbracht en droppoints geopend in Vlissingen en Baarlo. Daarmee staat de teller op tien locaties verspreid door heel Nederland.

Maarten Schouwink, Service Director van Pon Power: “Voor Pon Power zijn bereikbaarheid, kwaliteit en snelheid van onze service zeer belangrijk. Met de opening van onze nieuwe vestigingen zijn we in staat onze responstijd te verkorten, de reiskosten te reduceren en te zorgen voor een vast contactpersoon voor de klant.”

Naast de drie droppoints in Groningen, Vlissingen en Baarlo beschikt Pon Power nu in totaal over zeven servicevestigingen in Papendrecht, Aalsmeer, Apeldoorn, Heerhugowaard, Den Helder en Maasbracht en Eemshaven.

De servicevestigingen dienen als locatie waar klanten kunnen binnenlopen voor vragen of directe service. Hier is ook een kleine opslag met onderdelen aanwezig. Een droppoint fungeert als uitvalsbasis voor servicemonteurs. Het is een locatie waar vaak een kleine opslag aanwezig is.

Sinds 1926 is Pon Power Nederland de grootste serviceverlener voor alle power oplossingen van Caterpillar. Pon Power staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor haar klanten klaar om de beschikbaarheid van hun Cat oplossingen te kunnen garanderen.

Meer… Pon Power  

Related news

List of related news articles