Prijzen voor talenten in Rotterdamse haven

  • binnenland

Tijdens het Rotterdams Havenevenement op 23 jun bij STC-Group in Rotterdam zijn talenten die werken of leren in de Rotterdamse haven in de schijnwerpers gezet. Er werden drie prijzen en twee titels uitgereikt. Het Rotterdams Havenevenement is een initiatief van de STC-Group, Havenbedrijf Rotterdam, Jong Havenvereniging, Deltalinqs en Marine Club Rotterdam.

Meest talentvolle mbo ‘er
De MCR-prijs voor meest talentvolle mbo ’er ging dit jaar naar Nick de Willigen, vierdejaars Allround Operational Technicus aan het Scheepvaart en Transport College.

Havenwerker van het jaar 2016
Daarnaast ontving Ed van den Hoek van Matrans Marine Services B.V. de titel Havenwerker van het jaar uit handen van de Rotterdamse havenwethouder Adriaan Visser. De titel Havenwerker van het jaar wordt uitgereikt aan een havenwerker die uitblinkt in veilige en innovatief werken en collegialiteit.

SmartPort prijs voor beste scriptie
De prijs SmartPort voor de beste scriptie is uitgereikt aan Michiel Hoefnagels van de Erasmus Universiteit. Michiel schreef de scriptie ‘Industrial collaboration based on maintenance maturity and inventory commonality’.

Jong Haventalent 2016
Robin Groen van Itanks werd uitgeroepen tot Jong Haventalent 2016. Hij ontving het prijzenpakket uit handen van de jonge marketeer Ronald Lugthart.

Nieuw: Het Beste Havenidee
Nieuw dit jaar was de uitreiking voor het beste Havenidee, een initiatief van Hogeschool Rotterdam. Het Beste Havenidee 2016 is Danger of enclosed spaces. Dave Smorenberg, Lezan Saiq, Lucas Theuws, Dylan Zasada en Niels Ronda van de hbo-opleiding maritiem officieren aan de Rotterdam Mainport University gingen met de prijs naar huis.

Related news

List of related news articles