Programma Wereldhavendagen bekend

De Wereldhavendagen heeft de programmering bekend gemaakt voor de 41e editie, op 7, 8 en 9 september 2018 in Rotterdam. Het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland is dit jaar omvangrijker dan ooit, met 110 deelnemers met verschillende activiteiten, demonstraties en excursies, die de honderdduizenden bezoekers kennis laten maken met alle aspecten van de Rotterdamse haven.

Alle informatie over het programma en deelnemers aan de Wereldhavendagen is vanaf vandaag te vinden op www.wereldhavendagen.nl. Bezoekers kunnen op Mijn WHD-pagina hun favoriete activiteiten opslaan, om zo een gepersonaliseerd programma samen te stellen.

Wereldhavendagen dagcruise P&O Ferries nu al te boeken
Vaar mee met de dagcruise van P&O Ferries tijdens de Wereldhavendagen. Stap op 8 of 9 september aan boord voor een unieke dagtocht van Europoort naar de Erasmusbrug in het centrum van Rotterdam. Tijdens de cruise is er aan boord en op het dek zoveel te zien en te doen, je verveelt je geen moment! Aan boord zijn er veel voorzieningen en is er voor ieder wat wils. Doe inkopen in de shops, ga uitgebreid lunchen in één van de restaurants en geniet van live muziek als extra toegift op een toch al mooie dagtocht. Wil je binnenkijken in de hutten? Ook dat kan! Een aantal van onze hutten zijn speciaal opengesteld voor bezichtiging.

Deze dagcruise en nog drie andere excursies zijn vanaf heden te boeken.

Reis mee met Oad
In samenwerking met onze vervoerspartner Oad wordt er tijdens de Wereldhavendagen vanuit het hele land een vijftal unieke arrangementen aangeboden om de Wereldhavendagen te bezoeken. Stap in de luxe bus van Oad en laat je volledig ontzorgen, zodat je optimaal kan genieten van een dagje uit. Het volledige arrangementenaanbod bekijk je hier.

Over de Wereldhavendagen
De Wereldhavendagen is gratis te bezoeken en vindt plaats in het gebied rond beide oevers van de Erasmusbrug. Naast de vele activiteiten op de kades van de Wilhelminapier tot aan de Rijnhaven en van het Willemsplein tot aan de Parkkade, kunnen bezoekers vrijwel de hele dag van demonstraties op het water genieten.