Registratie voor grootste maritieme, offshore en energie carrièrebeurs geopend

  • binnenland

Maritieme carrièrejagers kunnen zich vanaf nu registeren voor het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) 2017 op www.MOCE.biz. Op woensdag 19 april staat het WTC Rotterdam geheel in het teken van carrièremogelijkheden binnen de maritieme, offshore & energie sector. Net als de afgelopen 10 jaar verwelkomt de organisatie verschillende bedrijven uit de gehele sector, die op zoek zijn naar zowel nieuw talent als ervaren professionals. De toegang tot het event is gratis.

Op 19 april zijn bedrijven uit de gehele cluster, als Royal IHC, Heerema, Nederlands Loodswezen, Boskalis en Zeeland Seaports aanwezig om in contact te komen met ambitieuze studenten, starters en professionals. Ook wordt dit jaar een inhoudelijk programma aangeboden over relevante thema’s waar ruimte is voor discussie. Dit maakt MOCE ook in 2017 de grootste en meest complete carrièrebeurs in de maritieme, offshore & energie sector van Europa.

Live talkshows op Community Square
Naast een uitgebreide beursvloer biedt MOCE bezoekers dit jaar onder andere live talkshows over relevante thema’s op de speciaal ingerichte Community Square en case studies. Middels verschillende casussen presenteren bedrijven een actief of fictief probleem. Een geselecteerde groep bezoekers wordt uitgedaagd om dit binnen twee uur op te lossen. Dit biedt bezoekers de kans indruk te maken op de bedrijven.

Bezoekers op gesprek bij een potentiële werkgevers op de beursvloer
Om nog meer onder de aandacht te komen bij de bedrijven kunnen bezoekers voorafgaand aan het evenement hun cv uploaden in de cv-database van de MaritiemeVacaturebank.nl. Door middel van ‘Invite & Meet’ worden geselecteerde bezoekers uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met een potentiële werkgever op de beursvloer.

Bezoekers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via www.MOCE.biz. Op deze website is meer informatie te vinden over het beursprogramma en de aanwezige bedrijven. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan via Facebook en Twitter.

Photo:

Related news

List of related news articles