Registratie Offshore Energy 2019 geopend

Vanaf vandaag kunnen bezoekers zich registeren voor Offshore Energy Exhibition & Conference 2019. Europa’s toonaangevende beurs en conferentie gericht op de gehele offshore energiesector. Het evenement vindt plaats op (7), 8 & 9 oktober in Amsterdam RAI en verwacht ruim 11,000 offshore professionals en meer dan 500 exposanten.

Offshore Energy Exhibition & Conference

Home of Energy Transition

Offshore Energy 2019 verbindt de verschillende offshore industrieën: olie en gas, offshore wind en marine energie en is daarmee de ‘Home of Energy Transition‘. De conferentie, bestaande uit verschillende technische sessies, Offshore Wind Conference en Marine Energy Event, beslaat ook alle energie facetten. De conferentie gecombineerd met 22,500 vierkante meter beursoppervlakte voor toonaangevende bedrijven, handelsmissies en paviljoens maakt dat OEEC een onmisbaar evenement is voor alle professionals uit de offshore industrie.

Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show

Ook dit jaar wordt OEEC officieel geopend tijdens het Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show in de Amsterdome in Amsterdam. Tijdens het diner zullen er drie industrie awards worden uitgereikt: Best Innovation in Offshore Energy, Offshore Energy Public Outreach Award en Offshore Energy Young Engineer Award.

Offshore Energy 2019

Een bijzondere mix van investeerders, sales, engineers en andere sleutelfiguren uit de industrie krijgen op OEEC de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, te netwerken en om kennis te delen. Het is deze mix tussen vraag en aanbod wat een unieke combinatie van exposanten en bezoekers jaarlijks naar Offshore Energy trekt.

Ga voor meer informatie over Offshore Energy Exhibition & Conference en aanmelden naar www.offshore-energy.biz.